fbpx

Samarbejde

Samarbejdspartnere

Vi vil hjælpe dig

Hos Fulli vil vi gøre alt for at hjælpe vores dygtige forretninger. Vi har derfor indgået samarbejde med nye virksomheder, som kan få din forretning og markedsføring til nye højder.

Relion

Relion er et brugervenligt vagtplansystem, der fungerer som det perfekte alternativ til excel-ark samt dyre og komplekse systemer. Alle forretninger på Fulli får 50% rabat på årsbetaling hos Relion. Book en fremvisning på linket her: https://bit.ly/3ddLCjg Da stifterne, Rasmus, Kristian og Jimmy var unge IT-studerende arbejdede de alle som deltidsansatte i nogle af landets førende restaurationer. Her så de ledere kæmpe med at samle brikkerne i puslespillet, bedre kendt som vagtplanen. Samtidig blev de forundret over de enorme mængder tid, som lederne brugte herpå og den manglende gejst til at udføre denne type arbejde. Spol tiden nogle år frem og Relion platformen er nu i rivende udvikling med mange tusinde brugere, der hver dag oplever mindre hovedpine omkring vagtplanlægningen.. Deres innovative funktioner hjælper dig til nemmere at indhente ansattes vagtønsker, samle den perfekte vagtplan og registrere arbejdstiderne korrekt. Du kan starte med Relions gratis version, der ligesom Fulli er gratis for evigt. Du kan derefter frit vælge at tilkøbe forskellige opgraderinger som f.eks. automatisk vagtplanlægning, stempelur, løn integrationer og meget meget mere.

Mini Background

Vi kender det alle... Når man ønsker at opgradere sin forretnings Instagram med lækre mad billeder og produkter men man kan ikke finde den helt rigtige baggrund. Dette har Mini background lavet en fantastisk og billig løsning på. Tilbage i 2016 fandt ejeren, Lasse Staal, ud af at man ingen steder kunne købe realistiske fotobaggrunde. Derfor startede Lasse småt med træbaggrunde. Efter hurtigt at opnå stor succes indenfor dette udviklede han flere produkter, og i dag har han mere end 50+ smukke baggrunde! Vi har været så heldige at Lasse og Mini background ønsker at lave et samarbejde med os. Vi kan derfor tilbyde jer en 15% med rabatkoden: “ Fantastiske Fulli " på de smukke baggrunde lige her: https://bit.ly/3dfNpUW